9 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ ПИРОГА З ПОЛУНИЦЕЮ І РЕВЕНЕМ

Смачний, швидкий і простий пиріг з полуниці й ревеню, на який ви витратите мінімум зусиль і отримаєте максимум задоволення

Складові:
Вершкове масло 200 г 

Полуниця 200 г
Ревінь 200 г 

М'ята 20 г
Розпушувач 2 ч.л. 

Яйця 3 шт.
Борошно 2 склянки
Цукрова пудра 1.5 склянки
Цукор 0,5 склянки
Екстракт ванілі за смаком
Сіль за смаком

 

 Покроковий рецепт приготування:

1. Готуємо крамбл. Змішуємо цукор (0,5 склянки), щіпку солі і нарізане невеликим кубиком вершкове масло (100 г).
2. Додаємо борошно (1,2 склянки) і добре перетираємо суміш пальцями, щоб вийшла крихта.

3. Відправляємо посипку в холодильник, поки будемо готувати все інше.

4. Готуємо начинку. Ревінь нарізаємо невеликими шматочками, полуницю розрізаємо на 4 частини, м’яту подрібнюємо.

5. У мисці збиваємо розм’якшене масло (100 г) з цукровою пудрою.

6. Додаємо яйця і знову добре збиваємо.

7. Всипаємо борошно (0,5 склянки), розпушувач, дрібку солі, перемішуємо, щоб тісто стало однорідним і додаємо ванільний екстракт, ревінь, полуницю і м’яту.

8. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо в неї тісто і посипаємо крихтою.

9. Випікаємо пиріг в розігрітій до 180 ° С духовці 50 хвилин (він повинен підрум’янитися зверху).


10. Готовий пиріг охолоджуємо в формі, нарізаємо на шматочки і подаємо. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

0%
0%
0%
0%