Смачний, швидкий і простий пиріг з полуниці й ревеню, на який ви витратите мінімум зусиль і отримаєте максимум задоволення
Складові: Вершкове масло 200 г
Полуниця 200 г Ревінь 200 г
М'ята 20 г Розпушувач 2 ч.л.
Яйця 3 шт. Борошно 2 склянки Цукрова пудра 1.5 склянки Цукор 0,5 склянки Екстракт ванілі за смаком Сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування:
1. Готуємо крамбл. Змішуємо цукор (0,5 склянки), щіпку солі і нарізане невеликим кубиком вершкове масло (100 г). 2. Додаємо борошно (1,2 склянки) і добре перетираємо суміш пальцями, щоб вийшла крихта. 3. Відправляємо посипку в холодильник, поки будемо готувати все інше. 4. Готуємо начинку. Ревінь нарізаємо невеликими шматочками, полуницю розрізаємо на 4 частини, м’яту подрібнюємо. 5. У мисці збиваємо розм’якшене масло (100 г) з цукровою пудрою. 6. Додаємо яйця і знову добре збиваємо. 7. Всипаємо борошно (0,5 склянки), розпушувач, дрібку солі, перемішуємо, щоб тісто стало однорідним і додаємо ванільний екстракт, ревінь, полуницю і м’яту. 8. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо в неї тісто і посипаємо крихтою. 9. Випікаємо пиріг в розігрітій до 180 ° С духовці 50 хвилин (він повинен підрум’янитися зверху).
10. Готовий пиріг охолоджуємо в формі, нарізаємо на шматочки і подаємо.
Немає коментарів:
Дописати коментар